Psykisk healing

Healing er sundt for krop sind og sjæl
Healing er et virksomt værktøj til at skabe en indre ro og balance, både fysisk og psykisk, men kan selvfølgelig også bruges til at forkæle sig selv. Reiki healing er en verdenskendt healingmetode, som stammer fra Japan. Reiki oversat til dansk : en fri gennemgang af universel livsenergi, som er til gavn for selvudvikling, personlig sundhed og velvære, med andre ord Healing er sundt og godt for alle mennesker. Healing har den vidunderlige egenskab, at den altid vil prøve at gå ind, og gi kroppen den mest optimale energi at arbejde videre med, og forløser evt. blokeringer/spændinger der af den ene eller anden grund, har hobet sig op i din krop.

Der er altid en årsag til hvis man får problemer med helbredet, det kan måske stamme helt tilbage fra din barndom, dette finder vi ud af i fællesskab.
Scharkti healing er en nyre og mere kraftfuld feminin energi, end Reiki er, men jeg bruger dem begge.

Nedenfor på siden kan du se, hvad jeg arbejder med.

 • Reiki healing
 • Schakti healing
 • Aura healing
 • Samtaleterapi
 • Clairvoyance / kanalisering under healings processen
 • Fjernhealing
 • Healing af det indre barn, hvor du spontant kommer i kontakt med forskellige aldre og livs temaer.

Healing vil kunne hjælpe dig i disse tilfælde

 • Er du trist og ked af det ?
 • Er du stresset ?
 • Mangler du troen på dig selv ?
 • Har du livsglæde , og energi til dig selv og andre ?
 • Sidder du i sorg, krise, eller i en depression ?
 • Er du negativ i tanker og følelser ?
 • Har du svært ved at sige fra over for andre ?
 • Incest offer, overfald ?
 • Angst ?

Healing er også godt, til fysiske smerter i kroppen.
Det kan lindre smerter og i nogle tilfælde fjerne dem permanent, på bla. Piskesmæld, migræne, infiltrationer, ryg og lændesmerter, mavesmerter, gigt, allergi, astma, underlivs smerter, mm.

Skaber balance i krop og sind
Styrker immunforsvaret
Forløser følelsesmæssige blokeringer
Total muskelafspændthed
Styrker kroppens selvhelbredende kræfter
Mindsker afhængighed af mad, stoffer, mennesker
Øger intuitionen
Mindsker/ fjerner smerter og ubehag ved kroniske sygdomme
Sygdoms forbyggende og god som efterbehandle indsats
Bedre indlæringsevne
Støtter effekt af medicinsk behandling og afhjælper bivirkninger
Udrensende af giftstoffer i kroppen
Oplader alle energibaner/meridianbaner
Fremmer evnen til kærlighed
Et kraftig værktøj til personlig udvikling

Fjernhealing
Fjernhealing er for mange svært at acceptere og forestå ikke desto mindre er det lige så effektiv en behandlingsform.

Fjernhealing sendes gennem tanker/ billede, hvor jeg kan mærke og føle hvordan klienten har det. Kan bruges hvor det ikke er muligt at komme til mig ved, sygdom, hospitalsindlæggelse, blodpropper/hjerneblødning, ved fødsler og operationer mm.

Når jeg arbejder med clairvoyance/kanalisering, fokusere jeg på nuet og fortiden og kan der igennem løse op for dine energi blokeringer og afhjælpe dine problemer.

Før en healing
Her er det vigtigt at du gør dig det klart hvorfor du vil have healing, er det pga. fysiske symptomer, psykisk eller fordi du vil i gang med en udviklingsproces eller måske noget helt fjerde? Ca. to dage inden healingen skal du helst holde dig fra alkohol, for meget sukker, for meget kaffe, cola og lignende. Lad også være med at have spist et tungt måltid inden selve healingen. Hvis du ryger så prøv at skære lidt ned. Sørg for at få rigeligt med rent vand.

Under healingen
At modtage en behandling med healing opleves meget forskelligt fra person til person og fra gang til gang. Mange oplever varme og velbehag, en følelse af at svæve, en stor ro i hele kroppen, og en oplevelse af at være helt afslappet. Man kan lige såvel opleve skiftende kulde og spjæt i kroppen, mærke at følelsesmæssige udbrud får frit løb, man kan grine højlydt eller græde. Hos de fleste kommer der rumlen fra “maven” hver gang der bliver løst op for blokeringer i kroppen. For mange er en behandling meget “fysisk”. Nogle vil være så afslappede at de falder i søvn. Andre oplever at kroppen næsten flyver og billeder og symboler vil dukke op.

Efter healingen
Selve healingen, udrensningen og afbalanceringen af energien i kroppen fortsætter i op mod 48 timer efter endt behandling. Det er derfor vigtigt at passe ekstra godt på sig selv bagefter. Det er vigtigt at have tid og ro og mulighed for at gå ture, tage varme bade og bare sidde stille. Fordi der sker store renselsesprocesser i kroppen er det vigtigt at drikke rigeligt med vand gerne varmt, kogt vand. Symptomerne på udrensningen kan være meget forskellige men de hyppigste er hyppig vandladning, drømme eller dyb søvn, ændring af kost vaner, hovedpine, smerte i gamle skader, smerte på steder hvor det tidligere gjorde lidt ondt, kvalme, lyst til mindre søvn. På det psykiske plan kan der også ske udrensninger. Nogle oplever en ro og lykke rus flere dage efter, atter andre mærker psykisk smerte og får lyst til at græde – gamle ting kan dukke op i tanker eller drømme. Det hele passerer efter noget tid, når kroppen har frigjort sig fra de fysiske eller psykiske ubalancer der måtte være. Det skal også siges at nogle mennesker ikke oplever noget, det betyder ikke at healingen ikke virker men som sagt, vi er alle forskellige.