Omvendt med et vingeslag

Jeg har altid været svært skeptisk overfor Clairvoyance, og alt andet som IKKE kan gribes i luften. Så derfor var jeg også rigtig munter, den dag hvor jeg satte mig i bilen for at skulle køre ned og mødes med Niels til aftalt tid. Ja, jeg skal være ærlig og sige desto tættere jeg kom på adressen desto sjovere havde jeg det. Det eneste krav jeg havde var… Fortæl mig noget ingen andre kan vide om mig!!! En totalt absurd tanke, for jeg har igennem tiden oplevet MANGE ting på godt og ondt. Niels mente dog ikke at det skulle være noget større problem, og havde nærmest grint af mig i telefonen.

Vi sad en stund og talte om vind og vejr, alt og ingen ting. Jeg var meget obs. på ikke at komme til at røbe noget om mig selv. Niels sagde pludselig , skal vi gøre det… JA svarer jeg giv mig så dit bedste skud fra boven, jeg var ikke til at skyde igennem. For intet kunne han hoste op med, som kunne imponerer mig. Niels satte sig tilbage i stolen, lukkede øjnene og tog en dyb indånding.. Nu slog det mig så, min skudsikkerhed var nok ikke helt så tæt, hvis jeg nu sad og tænkte på de ting som han ikke skulle opdage. Så alt imens at Niels sad og bad om hjælp i den åndelige verden, ja så sad jeg og lukkede alt andet ude ved at kigge på træerne og fuglene uden for.

Det første Niels siger er pludselig, du er ca. 7-8 år. Du har et skib, det er et skib med motor. Skibet betyder utrolig meget for dig, farven er hvid eller hvid med en svag blå farve… Der røg alle mine parader, min svære mistro og skepsis det hele faldt på gulvet.

Ja jeg havde i forbindelse med en operation fået en stor hvid plastik færge, og når man satte den i vandet blev vandet reflekteret i plastikken. Og dermed den “lyse blå farve” Niels forsatte med… Men du mistede den, og du bliver meget ked af det. Du tænker og sørger længe, over savnet af denne båd. Ja, det er jo så ganske rigtigt, jeg miste den i en stor branddam som var det nærmeste vand i nærheden af hvor jeg boede.

Jeg er stadig den da i dag, svært rørt over dette møde. Og min svære skepsis, blev med et vinge-slag bragt til skamme.

DAMHOLT – HILLERØD 2006

Leave a Reply