Husrenselse

En del mennesker er flyttet ind et nyt sted, og efter et stykke tid har de fundet ud af at det er ikke som det burde være. De fleste kan ikke lige sætte fingeren på hvad der er galt, men noget er der. Det kan måske være at de mærker en form for kulde/ træk et sted i huset/ lejligheden eller at der kan stå mærkelige ting på spejle som er dugget, efter et bad, ting kan lige frem blive flyttet rundt og lys, radio/ TV kan blive tændt og slukket en gang imellem.

Bare det som en god nats søvn, kan blive en mangelvare, og stille og roligt slide een totalt op, lidt efter lidt. (stress)

Parforhold som har været stærkt i mange år, kan pludselig begynde at knirke uden at parret kan sige hvad det er der gør det, og i andre tilfælde bliver folk syge, med den ene eller anden form for sygdom.

Har du/i været ude for sådanne tilfælde, kan jeg med sindsro slå fast, nej nej nej, du er ikke ved at miste din forstand, eller blive sindsyg, var det ikke en god nyhed ?? Det er højst sandsynligt en menneskelig sjæl, som ikke kan finde ud af eller ikke har lyst til at gå over i den åndelige verden efter sin død, men bliver hængene i form af en tung energi til det sted, som har betydet meget for vedkommende, da han/hun har levet.

Det er så her, at jeg kan hjælpe den åndelige sjæl, med at slippe og blive guidet den rigtige vej, frem til lyset/ kærligheden.