Et sort hul

Jeg havde over et stykke tid på ca.2-3 år fået det dårligere og dårligere, og jeg var faktisk nået til et punkt hvor jeg tænkte på, at nu kunne det ikke blive værre. Venner og bekendte prøvede at hjælpe mig så godt de formåede, men det var som om, at jeg ikke kunne komme ud af mit forbandede sorte hul som jeg følte jeg sad i. Jeg mødte Niels igennem mit arbejde, og allerede første gang jeg talte med ham, kastede jeg mig over ham og spurgte om healing ikke kunne hjælpe mig. Jeg fortalte ham kort om min situation( mit sorte hul ), og han forklarede at healing var optimal til den slags, hvor man følte at ens krop/sind ligesom var låst fast i en dårlig energi.

Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en klar forbedring, ja jeg troede simpelthen det var løgn. Når man har gået og haft det skidt som jeg, over så lang en tid, er det svært at tro, at man kan mærke en forbedring efter kun en behandling.

Jeg sagde til ham, at det var sikkert, at han var sendt fra himlen til mig, det føltes bare så godt og befriende at få mit “gamle jeg” tilbage. Efter ca. 5 behandlinger følte jeg mig tilbage på sporet igen, og har lært, at min modgang har gjort mig stærkere og at healing var netop det, som jeg stod og hungrede efter, uden at vide det. Det er det dejlige ved livet, at man bliver en del erfaringer rigere, og i dette tilfælde var det virkelig skønt at møde Niels og de vidunderlige healings energier for mig. Jeg har da også anbefalet ham til alle dem, som jeg har følt, kunne have glæde af healing.

Så snyd ikke dig selv – prøv det !

LINE – KØBENHAVN 2006

Leave a Reply